A nap gyermekei

Ahogy lemegy a Nap, a két fiú lebénul - videó!

Tanácstalanul állnak az orvosok az eset előtt, a két testvér csak akkor tud mozogni, ha nappal van.

2018.01.21 22:58ma.hu

A videón látható két fiú állítólag minden alkalommal, mikor lemegy a nap, lebénul. Nincs olyan orvos a világon, aki hallott volna még ilyenről. Akár a növények, ahogy felkel a nap, úgy tér vissza testükbe az élet. Az apa nagyon szeretné, ha meg tudnák gyógyítani őket.

A gyerekek jelenleg kórházban vannak, amit elég rosszul viselnek. Megfigyelik őket, ugyanis a családban csak a két fiú gyerek érintett, a lánygyermek nem.

Már 300 különböző tesztet elvégeztek rajtuk, genetikait is, hogy megfejtsék, illetve lejegyezzék a betegséget.

Egy biztos, elég ritka az ilyen rendellenesség, amelyik során a betegnek nappal teljesen normális élete van, ám ahogy közeleg az este, úgy megy el minden ereje...

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.