Elképesztő felvétel

Családi fotózást rendeltek - döbbenetes képeket kaptak

Rémálmukban sem gondolták volna, hogy ezt látják vissza a családi felvételeken.

2018.01.20 10:23ma.hu

Pam és Dave Zaring a közösségi oldalakon osztották meg döbbenete tapasztalatukat a családi fotózással kapcsolatban. Professzionális fotós rendeltek, ám amit kaptak, az olyan, amit sosem mutogatna az ember a családjáról. Ellenben elrettentő példának igen. Mint írták: Ez nem vicc. A fotóik retusálása helyett eltorzított képeket kaptak. 2016-ban alkalmazták a szakembert, majd 2018-ra meg is kapták a képeket. Ledöbbentek, mennyire nem értett a szaki a munkájához, hiába reklamáltak nála, sosem kapták vissza a pénzüket. Bár a fotókat elnézve biztos rengeteget kínlódott vele a fotográfus, hogy ilyenek legyenek...

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.