Már a jegygyűrűjét sem hordja

Legjobb barátnőjéhez költözött Hosszú Katinka

Ott vészeli át a nehéz időszakot.

2018.01.11 09:19ma.hu

Legjobb barátnőjénél él Hosszú Katinka, mióta elköltözött a Shane Tusuppal közös otthonukból. Az úszónő szerdán sem férjével érkezett a Duna Arénához, hanem egy Edit nevű nővel, aki a személyi asszisztense és bizalmas barátja is egyben - tudta meg a Bors.

"Pszichológiát tanult Katka, és ezt alkalmazza is a férjénél. Irányba kell terelni Shane-t, mert elszaladt vele a ló. Meg akarja mutatni neki, hogy az ország vele van. Nem Tusupnak szurkolnak a rajongók, a sajtó és a szakma is Katinka oldalán áll” - idézett a lap egy Hosszúék klubjához közel álló személyt.

Állítólag már a jegygyűrűjét sem hordja az úszónő.

Ma este rendezik az Év sportolója gálát, melyen ő és férje is a díjazottak között lehet.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.