Celebrity

Döbbenetes, mit tett magával Gáspár Laci!

"Levágtam, de megbántam egy kicsit!" - mondta.

2018.01.10 16:34ma.hu
hirdetés

Mi történt Gáspár Laci arcával, hogy évtizedeket fiatalodott? Miután az X-Faktor mentora rengeteget fogyott, levágta a szakállát is.

Levágtam, de megbántam egy kicsit! – írta posztjában az énekes, aki azóta megbarátkozott új arcával.

A Borsnak azt is elárulta, hogy mi miatt döntött a csupaszság mellett.
Formába kell hoznom magam az új évre, így elkezdtem edzeni, és elég sokat fogytam már, úgyhogy meg akartam nézni, az arcomon ez mennyire látszik. Elsősorban ezért vágattam le a szakállamat. Elsőre furcsa volt, mert jó ideje volt szakállam. Anno azért kezdtem el növeszteni, mert nagyon kerek volt a fejem, és ez vékonyította az arcom, de örülök neki, hogy most már nem kell ilyen trükkhöz folyamodnom. Egészen megszoktam a csupasz arcom, a fogyás miatt pedig olyan, mintha meg is fiatalodtam volna – mondta Gáspár, aki azt is megelégelte, hogy mindenki az “ő szakállával” rohangált az utcán.

Levágtam,de megbántam egy kicsit! 🙄🤦🏽‍♂️✋🏼 #dikholaszakáll #nemoreszakáll

Gáspár Laci (@gasparlaci) által megosztott bejegyzés,

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.