Boldogság

Férjhez ment a világ legszőrösebb nője

Önmagával rég megbékélt, élete szerelmét is megtalálta, Supatra Sasuphan nem is lehetne boldogabb.

2018.01.05 11:10ma.hu

Supatra "Netty" Sasuphan a vérfarkas-szindrómaként is ismert Ambras-szindrómában szenved. Ez egy ritka kromoszóma-rendellenesség, mely miatt a nő arcát, fülét, hátát és végtagjait is sűrű szőr borítja.

A thaiföldi lány nevét hét évvel ezelőtt ismerhette meg a világ, miután bekerült a Guinness Rekordok könyvébe, mint "a világ legszőrösebb lánya".

Supatra korábban elmondta, eleinte nagyon zavarta a szőrzete, az iskolában majomnak, Chewbaccának gúnyolták. Később azonban hozzászokott, hogy ő ilyen "különleges". Ma már örül neki, hogy bekerült a rekordok könyvébe.

Betegségére a mai napig nem találtak gyógymódot. Korábban kipróbáltak rajta egy lézeres kezelést, ám attól felduzzadt és zöld foltos lett az arca. Maradt inkább az egyszerű borotválkozásnál.

Nemrégiben igazi örömhírt osztott meg közösségi oldalán: férjhez ment és nagyon boldog.

"Nemcsak az első szerelmem vagy, hanem életem szerelme" - írta a kedves kép alá.


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.