Gólyahír

Az idei első babának ugyanaz az anyukája, mint a tavalyinak

Az édesanya szerint nem készültek rá tudatosan, egyszerűen csak így hozta az élet.

2018.01.04 15:19ma.hu

Mindenki ismeri Veronikát és két lányát a turócszentmártoni kórházban, ahol 2017-ben és 2018-ban is ő hozta világra az év első babáját. Alexandra 2017. január 1-én, míg Mária 2018. január 2-án jött világra.

Veronika és barátja egyáltalán nem így tervezték, hogy mindkét kislány az év elején ünnepelje születésnapját – írja a Parameter. A szülésznő szerint nem mindennapi dolog, hogy kétszer egymás után ugyanaz a nő hozza világra az év első gyermekét a turócszentmártoni kórházban.

A kétgyermekes anya a lapnak elmondta, hogy harmadjára már nem szeretne elsőként szülni – barátjával ugyanis csak két gyermeket szeretnének.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.