Azonosítatlan repülő tárgy

Hevesi Tamás ufót látott - videó

Döbbenetes élményéről kamerák előtt vallott.

2018.01.04 14:14ma.hu
hirdetés

Hevesi Tamás, a Sztárban sztár + 1 kicsi című műsor egyik közkedvelt átváltozója, Várkonyi Andrea vendége volt a Micsoda nők! című műsor szilveszteri adásában, ahol egy nem mindennapi történetet mesélt el a nézőknek Pataki Attila társaságában. Elárulta, évekkel ezelőtt bizony ufót látott. "Amíg nem láttam ufót, addig nem hittem, hogy van. De nem egyedül láttam, vagy 30-an láttuk legalább. Szarvason a koncertünk után elmentünk lezuhanyozni, a zenekarból öten, nyár volt, meleg volt, nyitva voltak az ablakok. Este 11-kor nappali világosság lett pár másodpercre, fénycsóva alakú, eltelt egy pár másodperc, sokkal messzebb szintén felvillant egy ilyen fény, aztán eltűnt. Másnap minden újság megírta. Ausztriában és az akkori Csehszlovákiában is többen látták. Mi volt ez? Nem lehetett gömbvillám..." - mondta az énekes a műsorban.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Belépés és regisztráció hirdetés

Magnum: Kaliber az ügyvitelben

Magyar integrált ügyviteli rendszer forgalmazását kezdte meg több év próbaüzem után a gyártó, a Magnum IT Kft.

hirdetés
hirdetés
Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.