Ünnep

Stallonét meglátogatta Schwarzenegger karácsonykor - képek!

A mozitörténelem két legendás akcióhős szereplője együtt ünnepelték a Karácsony első napját.

2017.12.26 11:38ma.hu

A 70 éves Arnold Schwarzenegger meglátogatta a 71 éves Sylvester Stallonet karácsony alkalmából hétfőn. Az eseményről az Instagramra is került bejegyzést. Mint azt Stallone írta, Schwarzenegger mindig pozitív energiával tölti be a szobát.

A híres Rocky szobor előtt készült a fénykép, amelyen Stallone ingben, Swarci pedig az ünnephez illő piros pulcsiban feszít.

Stallone bőkezű volt a fotókkal, a családját is megörökítette, felesége, Jennifer Flavin, valamint lányai, Sophia, Sistine és Scarlet is látható a képen.

A két kemény férfi nem csak jó barát, hanem kollégák is, akik együtt játszottak olyan filmekben, mint az Szupercella vagy A feláldozhatók.

Ám nem volt mindig ilyen rózsaszínű kapcsolat, de mint mondták, örülnek, hogy újra egyenesbe jött minden kettőjük között.


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.