Ünnep

Ezt kapták a tanárok karácsonyra egy szülőtől

"A gyermekünk minden bizonnyal jó ok lehet az ivásra, fogyassza egészséggel az üveg tartalmát."

2017.12.25 08:41ma.hu
hirdetés

Egy ohioi család úgy döntött, idén karácsonyra nem a megszokott ajándékokat adják a tanároknak, mint például bögre vagy jövő évi naptár. Helyette mindenkinek adtak egy üveg jófajta bort, gyermekük arcképével a címkén.

A beavercreeki lakos, Mary Sommers kételkedett abban, hogy még egy felesleges tárgyra szüksége lenne bármelyik tanárnak, de kinek ne lenne szüksége borra, miután az én gyerekemet is tanítja? - viccelődött.

A címkén üzenet is olvasható volt: "A gyermekünk minden bizonnyal jó ok lehet az ivásra, fogyassza egészséggel az üveg tartalmát."

Állítólag a tanárok jót nevettek az ajándékon.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.