A bíróságon

Először találkozik gázolójával Rékasi Károly

Még nem tud megbocsátani.

2017.12.21 13:33ma.hu

Huszonhét hónappal ezelőtt érte súlyos baleset a Barátok közt színészét. A motorozó Rékasit elütötte egy autós. Fizikailag, lelkileg és anyagilag is megszenvedte a történteket.

Rékasi közel három évvel a baleset után gázolója szemébe nézhet a bvíróságon. Már megvan a tárgyalás időpontja.

A színész a Blikknek mesélte el, mit érez most.

"Megbocsátani még nem tudok, de ennek nincs is jelentősége. A tárgyalás időpontja már megvan, jövőre lesz. Amikor megkaptam az idézést a bíróságtól, akkor azt hittem, nem érint meg az egész, de tévedtem" - mondta el a lapnak.

"Egy pillanat alatt ismét felidéződött bennem minden. Az autós, aki - hangsúlyozom - nem szándékosan, figyelmetlenségből ütött el, vádlottként áll majd a bíró elé. Akkor találkozom vele először, majdnem három évvel a baleset után. Ő nem akart találkozni, nem érezte szükségesnek még azt sem, hogy annyit mondjon, sajnálom. Ezzel persze, magáról állít ki bizonyítványt, de nekem vele semmi dolgom nincs, a bíró előtt kell majd visszaemlékeznem a történtekre" - tette hozzá.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.