Példaértékű összefogás

Eddig 45 millió forint gyűlt össze az anya nélkül maradt hármas ikreknek

Az egész ország összefogott Lénáért, Miráért és Milánért.

2017.12.21 09:59ma.hu

Mindössze négy nap alatt 45 millió forint gyűlt össze az anya nélkül maradt hajdúszoboszlói hármas ikreknek. Édesanyjuk szülés után, egy ritka betegségben vesztette életét.

A Tündérkör Alapítvány elnöke szerint is elképesztő összefogás történt. A kezdeti cél hárommillió forint összegyűjtése volt. Kétszáz forintos összegtől egészen a több százezer forintig érkeztek adományok az ország minden tájáról.

Fábián Tamás, a picik édesapja a Borsnak elmondta, megkörnyékezik a rosszakarók, de nem foglalkozik velük.

"Rosszakarók és irigyek is sajnos akadnak, akik szerint nyerészkedni szeretnék a pénzből. De még csak el sem gondolkoztam eddig a kapott összegen." - mondta a lapnak.

A pénzt, melyet majd az alapítványtól, közjegyző jelenlétében vehet fel Léna, Mira és Milán jövőjére fogja költeni.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.