Nevelés

Öt év bör­tönt is kap­hatna Berki Krisz­tián

Berki Krisz­tián mez­te­len vi­de­ó­t töltött fel a kislányáról.

2017.12.20 12:10ma.hu

Napokig volt elérhető a neten, és több mint 200 ezren látták azt a videót, amin Berki kislánya meztelenül látható. Az izomceleb nem volt hajlandó törölni a Facebook-posztot, ami akár öt év börtönt is jelenthet kiskorú veszélyeztetése miatt.

Az édesanyja, Hódi Pamela teljesen kiborult, hiszen semmit nem tehetett az ellen, hogy a meztelen, négyéves kislányát bárki kénye kedvére nézegethesse az interneten.

"Amíg együtt voltunk, mindig elmondta nekem, hogy ha én kérek vagy mondok neki valamit, csak azért se fogja azt csinálni. Pedig ebben a helyzetben az önzésnek és az egoizmusnak nincs helye" – mondta fáradt hangon az anyuka, aki jól tudja, milyen jogi lépéseket tehetne.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.