Gyilkosság

VV Fanni-gyilkosság: újabb sokk érte a szülőket

Ők még mindig azt hiszik, hogy lányuk hazatér, a rendőrök közölték velük: már csak a holttestet keresik.

2017.12.20 08:41ma.hu

Összepakolták lányuk ruháit, bútorait az egykori valóságshow- hős budapesti albérletében, s hazavitték magukkal Martonvásárra, ott kezdték átnézni a cuccokat. Ők még mindig azt hiszik, hogy lányuk hazatér, a rendőrök közölték velük: már csak a holttestet keresik. De a lakásban még mindig ott voltak a helyszínelés nyomai, ahol a hatóság ujjlenyomatokat keresett.

„Szomorú, hogy ennyi marad csak egy ember után. Dobozok, zsákok...- panaszolta a Blikk napilapnak Fanni édesanyja, Kati.

"Néztem Fanni ruháit, szebbnél szebb darabok, olyan jó ízlése volt a lányomnak! Nem bírtam ki zokogás nélkül, amikor a kezembe került egy pólója, amin a saját arcképe volt, de az is megviselt, amikor találtam róla egy festményt. Senkinek nem kívánom, hogy ezt élje át. Elvették a gyönyörű lányomat, ezért valakinek felelnie kell! Nem is tudom, mit kezdünk ennyi mindennel. Ha Fanni hazajön, mindent visszakap, de tudom, hogy ez már nem történik meg" – zokogott a gyászoló édesanya.

A lány eltűnésével kapcsolatban november 27-én előzetes letartóztatásba helyeztek egy férfit, aki még nem tett beismerő vallomást. A napilap információja szerint azonnali hatállyal kirúgták azt a recepcióst, aki Fanni eltűnésének estéjén adott szolgálatot. Az éppen ügyelő portás ugyanis szinte semmit nem vett észre a történtekből, pedig a hírek szerint elrablója a dulakodást követően ölben cipelte le az alélt lányt az épület mélygarázsába.

VV Fanni két kutyája, Minnie és Kevin egy ideig a lány volt párjánál vendégeskedtek, majd egy barátnő vigyázott rájuk, ám a család már az ebeket is hazavitte, azaz minden, ami egykor Fannié volt, már a család martonvásári házában van.

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.