Tartásdíj

Börtönbüntetést kapott Király L. Norbi a bíróságon

Gyerektartási kötelezettség elmulasztása miatt adott ki körözést a rendőrség az X-Faktor egykori versenyzője ellen december elején.

2017.12.20 04:24ma.hu

A Szigetszentmiklósi Járásbíróság tegnap tartotta meg Király L. Norbi tárgyalását: a bíróság egy év fogházban letöltendő, végrehajtásában két évre felfüggesztett szabadságvesztésre ítélte az énekest - derült ki a Ripostból.

Király L. Norbert és volt felesége között nem sokkal most ötéves gyermekük születése után mérgesedett el a viszony, végül a válás mellett döntöttek.

"Király L. Norbert felvette a kapcsolatot a rendőrséggel, hiszen nem veszett el, nem tűnt el, így körözni sem kell. Új helyre költözött, dolgozik és éli az életét, de az tény, hogy a volt feleségével nem értenek egyet a gyerektartással kapcsolatos kérdésekben. Ám ezek tisztázása és a megegyezés is folyamatban van, a felek dolgoznak azon, hogy ez az ügy minél előbb rendeződjön" - nyilatkozta Király menedzsere a Blikknek, miután elfogatóparancsot adtak ki az énekes ellen.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.