"Megeszem anyut karácsonyra"

Édesanyja hamvaival fűszerezi az ünnepi vacsorát

Csak így tudja átvészelni az első karácsonyt édesanyja nélkül Debra Parsons.

2017.12.18 11:15ma.hu

Édesanyja hamvait szórja az ünnepi pulykavacsorára egy 41 éves brit nő. Debra Parsons anyukája májusban hunyt el egy tüdőbetegség után. Parsons eleinte nem tudta, mit kezdjen a hamvakkal. Csak úgy szétszórni nem akarta őket, mert az olyan lett volna szerinte, mintha kidobta volna az anyukáját.

Pár hónap után vágy ébredt benne, hogy megkóstolja a hamvakat. Végül egy nap megnyalta az ujját, belemártotta a hamvakba és megette. "Megnyugtató érzés volt" - mesélte a nő a Mirrornak.

Ezután egyre erősödött a vágya, hogy megegye anyját, ám nem akarta csak úgy az ujjáról lenyalogatni. Karácsony közeledtével immár ellenálhatatlanná vált az érzés, ezért Parsons úgy döntött, hogy az ünnepi vacsora részévé teszi anyját: rászórja a pulykára és a pudingra. "Lehet, hogy őrültnek gondolnak, vagy azt, hogy tiszteletlenség ilyet csinálni, de nem bírom megállni. Ez az egyetlen dolog, ami segíthet átvészelni a karácsonyt nélküle."

A Kentben élő nő vőlegénye támogatja szíve választottját, ám az nem derült ki, hogy ő is enni fog-e az ünnepi menüből.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.