Tragédia

Vallott VV Fanni szerelme

Minden ott romolhatott el, mikor megérezte, hogy külföldi útjai alatt Fanni újrakezdte a "szakmát", ezért szakított vele...

2017.12.18 08:08ma.hu

VV Fanni volt párja elárulta, szerelme egy idő után be akarta fejezni azt, hogy örömlányként kereste kenyerét, ám erre már nem kerülhetett sor.

"Szeretett volna elég pénzt, hogy tovább tudja segíteni a családját, és beindítsa a vállalkozását. A di­vat, a szépség volt a mindene, ebben a szakmában képzelte a jövőjét. És gyereket is nagyon szeretett volna, szép családot, ahogy minden lány" – mondta el a Borsnak a tragikus sorsú lány szerelme, aki leszögezte: Fanni nem dolgozott örömlányként, míg együtt voltak.

"Amikor összejöttünk, abbahagyta ezt a munkát, és nagyon boldogok voltunk, majdnem kilenc hónapon át. A munkám miatt azonban már akkor is sokat utaztam Franciaországba, és éreztem, sejtettem, hogy ezalatt Fanni újrakezdte, így szakítottam vele."

A rendőrség még mindig nem találja a november 20-án eltűnt lányt, több helyszínen is keresik.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.