Tragédia

Vallott VV Fanni szerelme

Minden ott romolhatott el, mikor megérezte, hogy külföldi útjai alatt Fanni újrakezdte a "szakmát", ezért szakított vele...

2017.12.18 08:08ma.hu
hirdetés

VV Fanni volt párja elárulta, szerelme egy idő után be akarta fejezni azt, hogy örömlányként kereste kenyerét, ám erre már nem kerülhetett sor.

"Szeretett volna elég pénzt, hogy tovább tudja segíteni a családját, és beindítsa a vállalkozását. A di­vat, a szépség volt a mindene, ebben a szakmában képzelte a jövőjét. És gyereket is nagyon szeretett volna, szép családot, ahogy minden lány" – mondta el a Borsnak a tragikus sorsú lány szerelme, aki leszögezte: Fanni nem dolgozott örömlányként, míg együtt voltak.

"Amikor összejöttünk, abbahagyta ezt a munkát, és nagyon boldogok voltunk, majdnem kilenc hónapon át. A munkám miatt azonban már akkor is sokat utaztam Franciaországba, és éreztem, sejtettem, hogy ezalatt Fanni újrakezdte, így szakítottam vele."

A rendőrség még mindig nem találja a november 20-án eltűnt lányt, több helyszínen is keresik.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.