Egészség

Sokan reménykedtek, de ezért nem gyógyul Kulka János

Felreppentek a hírek, hogy újra színpadra áll - a helyzet azonban nem így van.

2017.12.15 13:33ma.hu

Bár mindenki nagyon várja, a közeljövőben nem tér vissza a színpadra Kulka János, mondta el a Borsnak a Katona József Színház sajtófőnöke, Kazimir Annamária. Az egyik napilapban jelent meg a hír, miszerint a műsorfüzet szerint súlyos betegsége után újra színpadra áll a Kossuth-díjas színművész.

A Bors azonban kiderítette, a színművész belátható időn belül biztosan nem lép színpadra. A félreértésre az adhatott okot, hogy Kulka János neve a műsorfüzetben több helyen is szerepel, de az érintett darabban kettős szerep­osztásban van a színpadon. A színművész tavaly tavasszal kapott agyvérzést, a kórházban napokig harcoltak az életéért. Szerencsére azóta sokkal jobban van, de színpadi munkáról egyelőre még szó sem lehet.

"A legrosszabb, hogy nagyon türelmetlen magával szemben, és ez sokszor rányomja a bélyegét a hangulatára. Ez pedig a gyógyulásának gyorsaságára hat ki. Nagyon szurkolunk neki, és visszavárjuk, mert egy csodálatos kolléga és művész, de tudomásom szerint munkát még mindig nem tud vállalni."

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.