Igazán a szívével lát egy öreg kutya is!

Menhelyre száműzték a vak 18 éves tacskót - mindenkit meghatott, amit az öreg jószág tett!

Gazdái már nem tudtak róla gondoskodni, ezért egyszerűen beadták egy menhelyre pont akkor, amikor egész életnyi szolgálat után neki lett volna szüksége háttérre.

2017.12.08 16:43ma.hu

Egész életében a családjának élt, ám hirtelen mintha kirántották volna alóla a szőnyeget, mindent elveszített ez a kicsi barna kutyus, az otthonát, a családját és a szeme világát. Nem csoda, hogy új helyén, az otthon melegéhez képest hidegnek és ridegnek tűnő idegen menhelyen nagyon félősen viselkedett. Bármit megadott volna egy kis szeretetért, de erre esélye sem volt.

Egészen addig amíg fel nem tűnt Elanie, az önkénteskedő nő, aki az intézményt adományokkal és a munkájával támogatta. Egyből kiszúrta magának Muñeca-t, a tacsit, és azonnal odament hozzá.

A kutyus megérezte, hogy szeretettel közelednek felé, és már annyira vágyott a biztonságra, hogy azonnal a nő karjaiba ugrott, annak ellenére, hogy vak volt, egyenesen megtalálta az utat az öleléshez.

A nő sem tiltakozott, szorosan magához ölelte a szeretetre éhes kis jószágot, amit a menhely fotósa azonnal lencsevégre is kapott. Bár sok megható történetet tudnának mesélni, ilyen megható pillanatokat ritkán tudnak így elcsípni.

Nyomban fel is töltötték a jól sikerült fotókat a világhálóra, hogy minél hamarabb boldog családot találjanak az élete végén magára hagyott tacskónak. Reméljük, hogy megtalálja azt a gazdit, aki ott lesz mellette az utolsó pillanatokban is.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.