Tragédia

Ég veled Tündérfalvi - meghatóan búcsúznak VV Fannitól egykori barátai

VV Fanni november 20-án tűnt el otthonról, most viszont már biztos, hogy nem él, édesanyja megtört.

2017.12.05 20:02ma.hu

A ValóVilág hatodik szériájának játékosa november 20-án tűnt el, édesanyja is megerősítette, hogy a rendőrség közölte vele: 99,9 százalék, hogy lánya meghalt.

Hihetetlen és érthetetlen számomra, hogy már nem vagy, de hiszem és tudom, hogy te már egy sokkal szebb, gondtalan világban vagy,ahol az angyalok vigyáznak rád. Ég veled Tündérfalvi lány!" - írta barátnője, Török Dóra.

Fannitól a lemezlovasként dolgozó barátja, Maci is elbúcsúzott egy nyilvános Facebook-bejegyzésben. A férfit nagyon felkavarta a lány tragikus halála:

Fanni barátai arra kérik a nyilvánosságot, hogy ne bocsátkozzanak feltételezésekbe a lány halálát illetően, ehelyett tiszteljék meg a családot azzal, hogy csendben gyászolnak velük.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.