Hasonmás

Több milliót költött a testvérpár plasztikára, hogy úgy nézzenek ki, mint Brad Pitt

Műtötték az orrukat, az arcukat, az állkapcsukat, és több implantátumot is kaptak.

2017.12.04 17:01ma.hu

Az iráni Sahar Tabar 50 plasztikai műtéten esett át, hogy úgy nézzen ki, mint kedvenc színésznője. Sajnos, a fotója alapján nem jönni rá, hogy Angelina Jolie-ra akart hasonlítani, ám bármelyik zombis filmben megijednének tőle a színészek.

De nem ő az egyetlen rajongó, aki bármit megtett azért, hogy hasonlítson idoljára. Két testvér, Matt és Mike Schlepp Arizónából, szintén egy vagyont költött olyan plasztikai beavatkozásokra, amelyek révén kedvencükre, Brad Pittre akartak hasonlítani.

Hónapokat töltöttek a kínzó beavatkozásokkal, egymás után jöttek a műtétek, amelyek miatt képtelenek voltak szilárd ételt fogyasztani, de ez sem számított, csak a minél gyorsabb átalakulás.

Műtötték az orrukat, az arcukat, az állkapcsukat, és több implantátumot is kaptak. Mint elmondták, nem sajnálják a dolgot, mi több, nagyon megérte, mert rengeteg lány érdeklődik utánuk.


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.