Döbbenetes fényképet kapott a mama

Elsőre ártatlannak tűnő, de valójában erotikus képet küldött barátnőjéről az anyjának

Érdemes jól megnézni minden elküldött vagy feltöltött fényképet még a gomb megnyomása előtt...

2017.12.01 17:20ma.hu

A 22 éves Tennessee államban élő férfi, Maison Vallance pár hónapja él párkapcsolatban barátnőjével. Éppen a hétvégét töltötték édes kettesben, mikor a fiú édesanyja egy pólót keresett, kérdezte a fiát, hogy nála van-e. A fiú lefotózta az említett ruhadarabot, hogy bebizonyítsa anyjának, de mint írta, annyira jól nézett ki rajta a barátnője is, hogy muszáj volt vele együtt elküldeni a képet. Sőt, nyomban fel is töltötte a közösségi oldalakra. Egy bibi volt csak a dologban, hogy a kikötözős játékhoz használt eszköz szintén meg lett örökítve az ártatlan felvételen.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.