Minden vágya, hogy műanyag legyen

Nézze meg, mennyire szebb lány volt az élő Barbie baba régen! - videó

Sokkal inkább szemrevaló volt a plasztikai műtétei előtt a fiatal lány.

2017.11.30 18:20ma.hu
hirdetés

18 éves kora óta fekszik kés alá Amanda, aki mindent megtesz azért, hogy gyerekkori babájára hasonlítson. Tökéletes akar lenni, mint az a műanyagbaba. Rengeteg pénzt költött már műtétekre, és nem kívánja abbahagyni, annak ellenére, hogy legutóbb majdnem belehalt az operációba. A webcam-modell következő alkalommal brazil feneket csináltat magának, és ha igény van rá, akár a melleit is megnagyobbíttatja, ha talál olyan férfit, aki kifizeti neki anélkül, hogy hozzáérne, és csak a privát chatben láthatná. A lánynak van barátja és úgy gondolja, az élet bármikor véget érhet, nem érdemes semmire sem várni...

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.