Eltűnt a volt valóságshow szereplő

Eltűnt VV Fanni - Őrizetbe vettek egy férfit

Egyre zavarosabb és ijesztőbb az ügy.

2017.11.28 12:30ma.hu

Mint arról a ma.hu is beszámolt, eltűnt VV Fanni, a Valóvilág egykori szereplője.

Hétfőn megírtuk, hogy egy németországi erotikus oldalon fedezték fel a fotóit. A Bors munkatársa állítólag telefonon is elérte. A Jessica néven hirdetett lány gyorsan lecsapta a telefont, ám a lap munkatársa így is felismerte a hangját.

Most újabb fordulatot vett az ügy. A Blikk megtudta ugyanis, hogy november 27-én őrizetbe vettek egy férfit Fanni eltűnése kapcsán.

Az információt a Fővárosi Főügyészség is megerősítette. "A nyomozó hatóság gyanúsítottként hallgatott ki és őrizetbe vett egy férfit, akinek a Fővárosi Főügyészség az előzetes letartóztatását indítványozta. A Budai Központi Kerületi Bíróság nyomozási bírája az ügyészi indítvánnyal egyezően a férfit előzetes letartóztatásba helyezte" - közölték.

Az ügy egyre zavarosabb és ijesztőbb. Kiderült, hogy a lány a papírjait, pénzét, titkos noteszét, amiben a kuncsaftok címe és a randik időpontja szerepelt, elásta a kertben. SIM-kártyákat ragasztott a szekrény hátuljára. Szeretett kutyáit hátrahagyva, a villanyt égve hagyva hagyta el otthonát.

Állítólag stricitől és prostituálttól is kapott fenyegetést az eltűnése előtt.

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.