Eltűnt a volt valóságshow szereplő

Megtalálhatták VV Fannit

Egyre biztosabb, hogy a volt valóságshow szereplő egy német bordélyházban van.

2017.11.27 09:56ma.hu

Mint arról a ma.hu is beszámolt, múlt héten nyoma veszett VV Fanninak, a Való Világ egykori szereplőjének.

Most úgy fest, igazi forró nyomra bukkant a Bors.

VV Fanni eltűnéséval párhuzamosan megjelentek a lány fotói egy német erotikus oldalon. Jessica néven hirdetik szolgáltatásait.

A lap munkatársa beszélt Jessicával, állítása szerint a lány hangja is megegyezik VV Fanniéval. Angolul, majd másnap németül próbálkozott, ám a lány mindkét alkalommal igen gyorsan lecsapta a telefont.

Fanni édesanyja teljesen összetört.

"Egyszerűen nem tudtam őt lebeszélni a szexmunkáról, pedig egyáltalán nem ilyen neveltetést kapott. Tisztességes családban nőtt fel. 27 éve együtt vagyunk az édesapjával, és mindig becsülettel, szeretettel neveltük a három gyermekünket. Amint visszakapom Fannit, esküszöm, soha többé nem engedem, hogy prostituált legyen!" - fakadt ki az asszony a Borsnak.

Fanni exe, Renátó ugyanakkor biztos benne, hogy a lány nem saját akaratából van Németországban.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.