Tragédia

Meghalt egy kétéves kislány a karácsonyra szánt ajándéktól

A család mindenkit figyelmeztet, nagyon óvatosan a gyerekjátékokkal!

2017.11.24 17:29ma.hu

A kétéves oklahomai kislány azután halt meg, hogy lenyelte az ajándékba kapott játékban található gombelemet. A diagnózist a röntgenvizsgálat erősítette meg. Az eset még 2016-ban történt, de a szülők úgy érzik, a közelgő évforduló miatt szólniuk kell, mindenki legyen óvatos!

Brianna Florer szombaton még teljesen jól volt, a családja éppen ünnepelte a karácsonyt, ő pedig kibonthatta ajándékait, nem sokkal később azonban lázas lett.

Ekkor még nem gondolta senki, hogy borzalmas események előtt állnak. A kislány elkezdett vért hányni, bekékült, szülei azonnal hívták a mentőket. A gyerek folyamatosan hányt, ezért a Grove ambulanciára vitték.
Mikor az orvosok rájöttek, mi a gond, átszállítatták Briannát egy másik kórházba, hogy megműtsék, azonban már késő volt.

Két és fél órán át operálták, de nem tudták elállítani a vérzést. Minden bizonnyal az elemből szivárgó sav szétmarhatta a nyelőcsövét és azon keresztül a fejütőerét.

A szülők nem tudják, hogyan nyelhette le a kicsi az elemet, de arra figyelmeztetnek mindenkit, hogy tartsák távol a házuktól az ilyen játékokat.


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.