Rosz az üzenete - szerinte

Kitiltaná az iskolából a Csipkerózsikát egy édesanya

Szerinte nagyon rossz üzenetet közvetít a gyerekek felé, hogy a herceg a beleegyezése nélkül csókolja meg Csipkerózsikát.

2017.11.24 16:11ma.hu
hirdetés

A brit édesanya, Sarah Hall töröltetné hatéves kisfia tankönyvéből a mesét. Szerinte amíg ilyen sztorikról hallanak a kicsik, nem fognak megváltozni a szexuális attitűdök, melyek a most tomboló zaklatási botrányhoz is vezettek.

A mese kapcsán úgy véli, csak egy apróságról van szó, ám a sok apróságból állnak össze az igazán nagy horderejű ügyek. Állítása szerint fel sem tűnt volna neki, ha kisfia nem a zaklatási botrány csúcspontján tanul a meséről.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.