Cukiság

Egyévesek a debreceni négyes ikrek - így néznek ki most

Nagy öröm érte tavaly a debreceni családot. Most újra fényképezőgép elé álltak.

2017.11.24 10:58ma.hu

A debreceni Boda Beáta és férje, Boda István most újra megmutatták négyes ikreiket az MTI fotósának. Flóra, Jázmin, Boglárka és István 2016. november 24-én születtek a Debreceni Egyetem Szülészeti és Nőgyógyászati Klinikáján. 400-500 ezer szülésre jut egy ilyen eset, de az övék még különlegesebb, mert a babák természetes úton fogantak

A gyermekek édesapja szintén négyes ikerként született harminc éve. Érdekesség, hogy akkor is a szülést segítő orvos csapat tagja volt Dr. Póka Róbert, aki most klinikaigazgató professzorként vezette a szülést.

Czeglédi Zsolt, MTI


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.