Állati

Minden nap visszajárt a kutya és hívta halott kölykeit - egy nap megtörtént számára a csoda

Újra boldog az a mamakutya, akinek egy istállótűzben elpusztultak a kölykei.

2017.11.17 13:44ma.hu

Még februárban gyulladt ki egy istálló, amelyben több állat is elpusztult, többek között Daisy kutya 7 kicsinye is. Jessica Woodruff tulajdonos soha nem fogja elfelejteni az év elején történteket, élete egyik legborzalmasabb katasztrófájaként írta le a történteket. Hiába próbálta megmenteni a kecskéket, a disznót és a kutyusokat, egyszerűen nem tudott bemenni az épületbe, olyan óriási lángok csaptak ki.

Ám ami ezután jött, az még rosszabb volt, Daisy-t nagyon megviselte a kölykeinek elvesztése, enni sem volt hajlandó az eset után. Inkább minden nap visszajárt az istállóhoz, leült az ajtaja előtt és sírt,ugatott. Mintha a 7 kiskutyáját hívta volna.

Gazdája nem tudta tovább nézni az eb fájdalmát, körbenézett, vannak-e valahol árva kiskutyák. Hamar talált egy egész almot, a piciknek az anyjuk az ellés után halt meg. Jessica nem tétlenkedett, azonnal elhozta a kiskutyákat. Daisy szinte felsikoltott örömében az első pillanattól kezdve imádta a kölyköket, úgy bánik velük mintha csak a sajátjai lennének.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.