Ellátás

Nem annyi gyerektartást kapott, mint kért, ezért kikötötte a gyereket

A 3 éves kisfiút egyszerűen odakötözte a kínai nő a lépcsőház korlátjához, ezzel üzent az apának.

2017.11.16 19:28ma.hu

A szerencsétlen kisgyerek küzdött és sikított, ám az anyját ez nem érdekelte, ugyanis 229 font helyett 115 fontot kapott a volt férjétől gyerektartás címén az adott hónapban.

Le is fotózta gyorsan a szenvedő gyereket, majd elküldte a 4 órányira lévő apának a fotókat. Arra azonban nem számított, hogy az apa továbbítja a szüleinek, akik mindössze 20 percre laktak a kínai nőtől, így odasiettek kiszabadítani a gyereket.

A 2016-ban elvált házaspárnak 2 fia van, a nagyobbat az anya, a másikat az apa neveli, ám úgy adódott, hogy a volt férj megkérte, vigyázzon pár hétre a gyerekre.

A férfi egyáltalán nem szűkmarkú a családjával, a nagyobbik fia tandíját is rendszeresen fizeti.


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.