Majd' 800 millió forint

2,5 millió euróért adta el a szüzességét egy 19 éves lány

Többen is versengtek érte. Egy arab üzletember lett a győztes.

2017.11.16 16:10ma.hu

2,5 millió euróért, azaz majdnem 800 millió forintért adta el szüzességét egy 19 éves amerikai lány egy német escort cégen keresztül.

A csak Giselle néven ismert lányért többen is versengtek, állítólag volt köztük orosz politikus, sőt hollywoodi híresség is. A győztes végül egy arab üzletember lett.

Giselle a Mirror című lapnak "valóra vált álomként" jellemezte az üzletet, és elmondta, hogy tanulmányaira és utazgatásra fordítja majd a hatalmas összeget. Állítása szerint nem is gondolta volna, hogy ekkora összegig fog eljutni az árverés.

Szerinte nincsen semmi baj azzal, ha valaki árulja a szüzességét, ez is "az emancipáció egyik formája". "Az én döntésem" - jelentette ki.

A lap cikke szerint egy biztonsági őr is elkíséri majd a lányt, aki bármikor megszakíthatja az együttlétet. A szoba már le van foglalva.

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.