Sztárhírek

Döbbenetesen jól sikerült Christian Bale legújabb átváltozása

Új filmje kedvéért meghízott, leborotválta a haját és kiszőkítette a szemöldökét.

2017.11.14 15:41ma.hu

A színész Dick Cheney-t alakítja a Backstreet című filmben. Bár a sminkmesterek is besegítettek, Bale ismét mindent megtett, hogy hitelesen hozza a figurát. Leborotválta a haját, 30 kilót hízott és kiszőkítette a szemöldökét, hogy minél jobban hasonlítson az amerikai politikusra.

A film egyébként Cheney fénykorát dolgozza fel, mikor az amerikai képviselőház tagjaként Wyomingból Washingtonba kerül, védelmi miniszter, majd alelnök lesz. A rendező Adam McKay (A híres Ron Burgundy legendája).

Christian Bale híres arról (is), hogy előszeretettel játszik a testsúlyával egy-egy szerep kedvéért. Mint említettük, 30 kilót szedett magára, hogy belebújhasson Cheney bőrébe. 2004-ben A gépész című film főszerepéért közel ugyanennyit fogyott, majd a Batman: Kezdődik! miatt kb. 90 kilósra dolgozta magát. Később A harcos című filmhez 66 kilósra fogyott. Ezen alakításával elnyerte a legjobb mellékszereplőnek járó Oscar-díjat.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.