Nudibuli

Levehetem a kabátját? És az összes többi ruháját?

Nudista étterem nyílt a francia fővárosban.

2017.11.06 18:01ma.hu

A meztelen érkezés lehetőségét kínáló naturista étterem nyílt Párizsban. Az első vendégeket már a múlt héten fogadta az O'Naturel, akiknek nem csak a kabátjukat kellett a ruhatárban hagyniuk, hanem az összes többi ruhájukat is. A kezdeményezés azért nem meglepő, mert Franciaországban előszeretettel meztelenkednek a helyiek.

Az étterem ötletét a párizsi nudistaklub adta, az étterem tulajdonosa kifejezetten a szervezt igényei alapján hozta létre a szórakozóhelyet, de ettől függetlenül bárki rendelkezésére áll, aki szeretne pucérkodva étkezni 40 eurós finomságokat.

A környékbeliek azonban ki vannak akadva, a hely mellett ugyanis egy óvoda üzemel. Hiába van az éttermen komoly árnyékolórendszer, ami megakadályozza a belátást, ez nem nyugtatja meg a szomszédokat. Franciaországban közel 3 millió nudista él, akik rendszeresen levetkőznek, összesen négy naturista egyesület van az országban.

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.