Erőszak

Mindenhonnan leszedik Kevin Spacey fotóját

A zaklatási botrányt követően cikivé vált a színész minden szempontból.

2017.11.06 13:06ma.hu

Spacey-t a zaklatási ügy kirobbanása óta a Kártyavár című népszerű sorozat stábjának nyolc jelenlegi és korábbi tagja is megvádolta szexuális zaklatással. Spacey a sorozat főszereplője volt. A széria hatodik - egyébként is befejezőnek szánt - évadát most forgatják, de a Spaceyt ért vádak miatt a Netflix internetes műsorszolgáltató és a Media Rights Capital produkciós cég a minap felfüggesztette a forgatást, sőt leszedik a színész fotóit az összes felületről.

Mint ismeretes, Spaceyt először egy színésztársa, Anthony Rapp vádolta meg a múlt hónap végén azzal, hogy szexuálisan zaklatta őt 1986-ban. Rapp saját elmondása szerint 14 éves volt az incidens idején.

Eddig ez a nő például kifejezetten örült, hogy a színész beletrollkodása a fotózásába, ám most már minden bizonnyal ő is leveszi a faláról és elteszi jó mélyre a szekrény mélyére, mielőtt még bárki megvádolná azzal, hogy egyetért Spacey erőszakos cselekedeteivel.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.