USA

Szexi bűnözőnő az internet új sztárja

Mirella Ponce-t tiltott fegyverbirtoklásért vitték be a fresnói rendőrök.

2017.10.28 11:51ma.hu

Örömmel vagy anélkül, de jelentjük, az internetezők megtalálták Jeremy Meeks utódját. Annak idején villámgyorsan terjedt a közösségi oldalakon Meeks rendőrségi fotója. A férfit 2014-ben ültették le illegális fegyverbirtoklásért. Két évet kapott, becsülettel leülte, majd le is szerződtette egy modellügynökség.

És most íme az utód:

Fotó: Facebook

Mirella Ponce-nak hívják és illegális fegyverbirtoklásért ültették le a fresnó megyei rendőrök. Miután kikerült a fotója a rendőrség Facebook oldalára, a Meeks esetéhez hasonló kommenthullám indult be.

"Az egyetlen bűne, hogy ellopta a szívemet" - írta róla egy férfi kommentelő, ám a nők sem maradtak el dícséretben, ők leginkább a bűnözőnő szexi sminkjét, tetkóit méltatták.

Kíváncsian várjuk, hogy rá is modellkarrier vár-e (természetesen azután, hogy leülte az idejét).

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.