Baleset

Szörnyű tragédiát okozott a mobilozó sofőr

Elvesztette gyermekét az állapotos anya.

2017.10.28 14:00ma.hu
A röntgenfelvétel mutatta meg, mi történt a magzattal a balesetben.

Aimee Eckert még 2011. áprilisában vezetett az egyik alabamai úton, az a nap is ugyanolyannak indult, mint bármelyik átlagos nap előtte. Hirtelen azonban egy autó szembekerült vele és frontálisan ütköztek. Mint kiderült, a másik sofőr sms-ezett vezetés közben. Aimee állapotos volt kisfiával, aki meghalt az ütközéstől. A nőnek szinte nincs olyan porcikája, amiben ne lenne fém, műtötték még a szívét is, a lábát térdtől amputálták. Számára mégis kisfia elvesztése okozta a legnagyobb tragédiát: "Sosem érhettem hozzá" - mondta könnyekkel küszködve.

Lássuk a lehetséges veszélyeket

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.