Erőszak

Szexuális zaklatással vádolják Benny Hillt

Egy angol énekesnő azt állítja, hogy 40 évvel ezelőtt hatalmával visszaélve próbálta a híres komikus az ágyába csalni.

2017.10.23 09:58ma.hu

Hazel O'Connor punkzenész 40 év után vádolja azzal a híres humoristát, Benny Hillt, hogy szexuálisan zaklatta őt. Elmondása szerint 21 évesen, 1976-ban ment el egy Benny Hill Show castingra, ahol a férfi lehívta londoni lakására. Az akkor 52 éves komikus olyan lányok képeit kezdte el neki mutogatni, akik mind szerepet kaptak a műsoraiban, majd arra célzott, hogy egyik sem volt hálátlan neki a karrierjéért, és nagyon reméli, hogy Hazel O'Connor is hasonlóan fogja őt szolgálni, majd ezek után rávetette magát a komikus, és megpróbálta megcsókolni. Benny Hill 1992-ben hunyt el szívroham következtében, 68 évesen.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.