Tragédia

Büntetésből kiküldte a szigorú apa - már csak halva találták meg a kislányt

Mindössze három éves volt a kisgyerek.

2017.10.23 09:41ma.hu
hirdetés

A texasi kislány eltűnését nemrég az apja jelentette be a rendőrségen, miután kizárta az udvarra büntetésből az aprócska gyermeket, és már órák óta nem találták. A kislány bűne az volt, hogy nem itta meg a tejet lefekvés előtt.

A rendőrség gyermekrablás miatt indított nyomozást, égen-földön keresték az eltűntet. Végül két héttel később, másfél kilométerre a háztól találták meg holttestét. A halál okát még vizsgálják – például bántalmazta-e az apja az eset előtt.

A texasi családban egyébként folytatólagos volt az erőszak, az apát nem egy alkalommal megvádolták gyermekei veszélyeztetésével, az elhunyt kislány nővére már korábban is nevelőszülőkhöz került.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.