Hamarosan visszatér

A pszichiátriáról üzent az X-Faktort feladó Nagy-Krisztián

"Nem fogom feladni, mert életem a színpad!" - üzente.

2017.10.17 15:23ma.hu

Mint arról a ma.hu is beszámolt, pszichiátriára került az X-Faktort feladó Nagy Krisztián. A fiatal énekest egy vidéki kórházban kezelik.

"Egyik reggel felébredtem, rám tört egy sírógörcs, és csak zokogtam egész nap. Ekkor már tudtam, hogy ez a show-biznisz nem nekem való, nem bírja a lelkem. Jelenleg is egy vidéki kórház pszichiátriai osztályán fekszem, ahová önként jöttem el, hogy meggyógyítsanak" - mesélte akkor a Blikknek.

Most egy rövid üzenettel jelentkezett, ami szerencsére sokkal pozitívabb hozzáállásról tesz tanúbizonyságot.

"Sziasztok! Nagyon sajnálom az X-Faktort! Ennek így kellett történnie, korházban fekszem pillanatnyilag. Megtesznek az orvosok minden tőlük telhetőt azért, hogy felépülhessek! Már nem sokat kell várnotok, hogy színpadra állhassak. Nem fogom feladni, mert az életem a színpad. Köszönöm minden egyes ismerősömnek az érdeklődést"- írta közösségi oldalán.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.