Elképesztő felvétel

Elképesztő reggeli műsort nyomott le Harrison Ford és Ryan Gosling - videó

Nekiálltak inni a műsorvezetővel együtt, és fergeteges showt csináltak.

2017.10.08 13:37ma.hu
hirdetés

Az új Szárnyas fejvadász miatt látták vendégül a két színészt az ITV csatornán futó This Morning műsorban. Persze, a műsorvezetőt, Alison Hammondot sem kellett félteni, már a bemikrofonozás alatt megalapozták a jó hangulatot. Erre Gosling megkérdezte a műsorvezetőt, hogy látta-e az eredeti filmet, a válasz persze hogy a nem volt.

Harrison Ford ezt követően a csodás napra hivatkozva arra ösztönzött mindenkit, hogy kezdjenek el inni. Közben a műsorvezető megkérdezte, mit reagált arra, amikor feldobták neki a Szárnyas fejvadász folytatásának ötletét. Ford erre azt mondta: Hogy mi? Ide a lóvét, akarom mondani a forgatókönyvet! És ekkor már sírva röhögtek, majd koccintottak.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.