Család

Évekig nem lett anyuka, aztán hirtelen négyé is...

Emlékeznek arra a párra, akik azzal kerültek a címlapokra, hogy négyes ikreket várnak?

2017.10.07 17:46ma.hu

A Utah államban élő Ashley Gardner és férje, Tyson évek óta küzdöttek azért, hogy gyerekük legyen. Mindent megpróbáltak, mindent kipróbáltak, számtalan kudarc állt mögöttük. Voltak dühösek, szomorúak, kétségbeesettek és fáradtak.

Ezzel a fotóval emlékezett vissza a pár hatalmas csatájukra - A Miracle Unfolding-Gardner Quadruplets

Aztán állapotukat hamarosan felrázta egy ultrahangvizsgálat, amely szerint a mesterséges megtermékenyítés négyszeresen sikerült.

Azért volt csodával határos az esetük, mert mindössze két megtermékenyített petesejtjét ültették vissza a méhébe a beavatkozás során, általában ezekből az egyik fel is szívódik, jobb esetben pedig kétpetéjű ikrek születnek. Viszont nála mind a két megtermékenyített petesejt megmaradt. Ami még önmagában nem lenne hír, ám mindegyik petesejt duplán termékenyült meg, azaz két egypetéjű ikrekkel volt terhes az asszony. Dr. Alan Penzias, a Harvard Medical School szakembere szerint 70 millióból mindössze egy kétszeres egypetéjű ikerterhesség ön össze. Áldatlan állapotukat hamarosan felváltotta a gyerekzsivaj. A ma.hu azóta is figyelemmel kíséri a kis nagycsalád mindennapi életét Facebook-oldaluknak köszönhetően >>>

Azóta sokat változott az életük, könnyebb nem lett az biztos, de sokszorosan boldogabb az tuti!

Nem könnyű négy gyerekkel, az anyuka egyszer elbújt a spájzba kedvenc édességével :)

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.