Állati

Nem értették a mentősök, miért szalad velük egy kutya

Egy hajléktalan férfit vittek kórházba, és csak nagy nehezen rakták össze, hogy miért követi őket eszeveszetten egy kutya.

2017.10.06 18:17ma.hu

A kutya egy hajléktalan emberrel élt az utcán, mikor a férfi epilepsziás rohamot kapott, a kiérkező mentő pedig kórházba szállította. Ám menet közben arra lettek figyelmesek, hogy egy kutya követi őket kilométereken keresztül, fáradhatatlanul, állhatatosan, nem feladva egy másodpercig sem.

Mire nagy nehezen rájöttek, hogy a kutyát előzőleg a férfi mellett látták az utcán, így végül megálltak és a kutya felugrott a kocsira, gazdája mellé, ahonnan végül egy tapodtat sem mozdult.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.