Tragédia

Két éves gyerek halt meg, mikor apja a rendőrök elől menekült

A férfi egy áruházból lopott nagyértékű árut, a menekülés közben azonban átrohant egy piroslámpán, és balesetet szenvedett. A fiúcska kirepült a járdára, apja átlépett rajta és elfutott.

2017.10.05 21:39ma.hu

Meghalt egy kétéves kisfiú abban az autóbalesetben, amelyet édesapja okozott Philadelphiában. A 27 éves férfi a Walmartból emelt el egy 228 dolláros árut, ám lebukott, a rendőrök üldözni kezdték. Beszállt autójába, amiben előzőleg otthagyta kétéves fiát, majd menekülni kezdett.

Egy piroslámpánál azonban nem állt meg, így a keresztirányú forgalomban közlekedő egyik autónak ütközött, majd egy másikba csapódott. A kisfiú a baleset során kirepül a járműből.

Christopher Kuhn újra menekülőre fogta, kiszállt az autóból és a halott gyerekén átlépve elszaladt. A rendőrség szerint a gyermek nem volt bekötve, annak ellenére, hogy volt biztonsági gyermekülés az autóban.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.