Állatkínzás

Nincsenek szavak: könnyezve, hangosan sír a bántalmazott kutya - videó

Románia egyik legrosszabb állatmenhelyén élt, ahol az ott dolgozók folyamatosan kegyetlenül bántalmazták. Most már jó kezekben van, lássunk hát csodát!

2017.09.28 22:57ma.hu
hirdetés

Ennek a kóbor kutyusnak soha eddig nem volt gazdája, Románia egyik legkegyetlenebb menhelyén tengette életét, minden nap kegyetlen bántalmazásban volt része. Egyszerűen így ismerte ezt a világot, mint a pokol, ahol örökké kínozzák a bentlakókat. Aztán egyszer egy kitartó és szeretetteljes nő olyat mutatott neki, amit még életében soha nem tapasztalt és nem is hitte el, hogy létezik ilyen...

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.