Hőstett

Tartott az esküvöje, de inkább kimentett egy fuldokló gyereket a vízből

A hős völegény az esküvője napján öltönyben ugrott a vízbe, hogy életet mentsen.

2017.09.27 17:27ma.hu

Éppen fotózkodott a kanadai Cambridge-ben Clayton Cook és kedves neje a ceremónia alatt egy mesés park hídján, amikor a férfi hirtelen vízbe vetette magát. Az ara azt hitte, csak egy viccelődik élete párja, ám másodpercekkel később rájött, mi is történik.

"Fogd meg a kezem, fogd meg a kezem" - üvöltötte Cook, miközben úszott egy fuldokló gyerek felé, aki minden erejével próbálta a víz felett tartania a fejét.

A férfi a BBC News-nak elmondta, hogy gondolkodás nélkül a bajba jutott segítségére sietett, nem érdekelte, milyen ruha van rajta és kit kell megmentenie.

Az esküvői fotós nem volt rest, azonnal megörökítette a hőstett pillanatait, ami futótűzként terjed a közösségi oldalakon. Felesége rendkívül büszke rá, hogy ilyen férje lett.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.