Sorozat

Így néz ki ma Udo Brinkmann és Elke nővér - képek!

Ráismerne a klinika két sztárjára?

2017.09.24 09:08ma.hu

A klinika NSZK televíziós filmsorozat 28 milliós nézőszámával óriási nézettséget produkált, annyira népszerű volt, hogy készült belőle egy külön rész is, és két film is. Magyarországon először 1988-ban a TV-1 sugározta. A Fekete-erdei kórház Glottertalban játszódó részei mindenkit a tévéhez csaltak akkoriban. Főszereplőinek a nevét szinte ma is tudjuk, noha már eltűntek a nyilvánosság elől. Pédlául Dr. Udo Brinkmann akkoriban nők millióinak szívét dobogtatta meg, ő volt az ügyeletes sármőr a sorozatban, de lássuk, milyen most:


Elke nővérkére is sokan emlékeznek, egyrészt ő volt a sorozat egyik legszebb szereplője, akiről nem árt tudni, hogy a való életben a professzort alakító Klausjürgen Wussow lánya, Barbara Wussow. Sok részen át drukkoltunk annak, hogy hogy végre összejöjjenek Udóval, ami végül sikerült is!


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.