Sztárhírek

ByeAlex nyugtatgatta Majkát

Kiborult a rapper, mert elvették a dalát.

2017.09.18 09:08MTI

Vasárnap megírtuk, hogy Majka kiborult a szombat esti X-Faktor miatt, mert elvették tőle a Belehalok című dalt. Egy próbálkozó úgy jelentette be, mintha Nagy Ricsi szerzeménye volna, és senki nem sietett kijavítani.

Az X-Faktor egyik mentora a Fecbookon üzent a rappernek.

"Majka! Mikor feljött Krisztián a színpadra, azt mondta, hogy „nagyricsitől a belehalok”, azért nem mondtunk szerintem semmit, mert - legalábbis én - nem tudtam pontosan, ki is ez az előadó (Nagy Ricsi), akinek pont ilyen dalcíme van! Utána mindenkinek leesett, hogy miről van szó. Lehet meg is említettük aztán, de a forma igazán elvitt minket, és nem derül ki a vágásból” - írta ByeAlex, majd egy emocionális vallomással zárta sorait.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.