1800 kilométerre lett meg az eb

New Yorkban találták meg a Floridában másfél éve eltűnt kutyát

A gazdi mindvégig reménykedett abban, hogy megtalálják a család kedvencét, de azt mintha a föld nyelte volna el...

2017.09.18 07:00ma.hu

Még 2016 februárjában veszett el az a kutya Floridában, akit most New Yorkban találtak meg. A németjuhász-Jack Russell terrier keveréket a múlt héten találta meg egy New Yorki állatmentő csapat, amely a mikrochipje alapján beazonosította a floridai tulajdonosokat.

Rick Moneck, a gazdi mindvégig reménykedett abban, hogy megtalálják - élve vagy akár halva is - a kutyát, de azt mintha a föld nyelte volna el, se híre, se hamva nem volt - ezidáig. Noha rettentően várták haza, a hír mégis sokkolta a családot, persze jó értelemben.

"Soha nem adtuk fel a reményt, de ahogy telt az idő, úgy engedtük el az elvesztését és folytattuk tovább mindennapjainkat" - mondta.

Relayt még 2014-ben fogadták örökbe, nagyon szófogadó volt, ám menthetetlen felfedező. Persze, hogy kapva kapott az alkalmon, mikor ki tudott bújni a kerítés alatt és máris világnak eredt. A család hiába kereste a kutyát és plakátolta ki eltűnését, hűlt helye sem volt az ebnek.

Egy szemtanú a benzinkútnál látta, kikérték a felvételeket, de nagyon homályos volt minden, egy férfialakot láttak, amint éppen az autójába csalja a kutyát. Hiába volt rajta nyakörv, bilétával, rajta a névvel és telefonszámmal, soha nem csörrent meg a telefon, hogy megtalálták a kutyát.

A gazdája szerint szinte hihetetlen, hogy újra együtt lesznek azzal a kutyával, akit az egész család annyira szeretett.

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.