Család

Emlékeznek a dupla ikerterhességtől sokkot kapó párra? Ez lett belőlük

A Utah államban élő Ashley Gardner és férje, Tyson évek óta küzdöttek azért, hogy gyerekük legyen, állapotukat azonban alaposan felrázta egy ultrahangvizsgálat, amely szerint a mesterséges megtermékenyítés négyszeresen sikerült.

Nézze meg a képeket, mikor megtudták a nagy hírt! >>> képgaléria

2017.08.23 21:59ma.hu
hirdetés
Nézze meg a képeket >>>

A pár ugyanis végül a mesterséges megtermékenyítés módszere mellett döntött és áldatlan állapotukat hamarosan felváltotta a gyerekzsivaj. A ma.hu azóta is figyelemmel kíséri a kis nagycsalád mindennapi életét Facebook-oldaluknak köszönhetően >>>

Bár mindössze két megtermékenyített petesejtjét ültették vissza a méhébe a beavatkozás során, általában ezekből az egyik fel is szívódik, jobb esetben pedig kétpetéjű ikrek születnek. Ez esetben is mind a két megtermékenyített petesejt megmaradt. Ami még önmagában nem lenne hír, ám mindegyik petesejt duplán termékenyült meg, azaz két egypetéjű ikrekkel terhes most az asszony. Dr. Alan Penzias, a Harvard Medical School szakembere szerint 70 millióból mindössze egy kétszeres egypetéjű ikerterhesség.

Már ekkora a négy kislány és éppen nyaralnak


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.