Állati

Látott már cuki mókust cumizni?

"Köszönöm, jobban vagyok" - túlélte a kis mókus a megpróbáltatásokat.

2017.08.22 11:46ma.hu

Múlt héten érkezett a Mályi Madármentő Állomásra ez a pici mókuska. Kazincbarcikán találták egy fa alatt. Kritikus, legyengült és kiszáradt állapotban szállították a Mentőállomásra. Az eltelt napok során állapota sokat javult és az étvágy is hatalmas. A beérkezéskor a súlya mindössze 68 gramm volt, de a legutóbbi mérlegelésen már 99 grammot mutatott a mérleg. "Imád enni és imád szopizni" - írta a Mályi Madármentő Állomás Facebook-oldalán. Érdemes hírüket kelteni, hogy minél több bajba jutott madáron vagy emlősön tudjanak segíteni.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.